Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova objava

Predsjednik Milanović ponovno se oglasio: "Tko god nije vidio problem..."

Predsjednik Republike Zoran Milanović - 2
Predsjednik Republike Zoran Milanović - 2 Foto: Tom Dubravec/Cropix
Predsjednik Zoran Milanović na svojem Facebooku poručio je da tko god nije vidio problem u tome kako je Hrvatska dobila državnog tužitelja "ili ne razumije ili, još gore, ima nekakve interese".

Predsjednik Republike Zoran Milanović ponovno se oglasio na Facebooku. Ovog puta u objavi se dotakao, kao je napisao, "vlade nacionalnog spasa", koju je spomenuo i prošlog petka kada je nakon objave datuma izbora, šokirao javnost uključivanjem u kampanju.

"Okupljam koaliciju za Treću republiku, to je Vlada nacionalnog spasa. HDZ treba maknuti s vlasti na demokratski način i tko god dođe, bit će bolji. I ponovit ću: tko god nije vidio problem u tome kako je Hrvatska dobila državnog tužitelja ili ne razumije ili, još gore, ima nekakve interese, sliježe ramenima i pristaje na svaku vrstu poniženja", poručio je Zoran Milanović u posljednjoj objavi. 

Od već uobičajenog prepucavanja s premijerom Andrejem Plenkovićem putem medija, predsjednik se posljednjih dana sve češće koristi službenim Facebook profilom. Spominjao je već i migrante, bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, aktualne ministre. 

Ranije u četvrtak objavio je i anketu vezano za aktivnosti premijera Plenkovića u Bruxellesu, a osim premijera, odgovorio mu je i aktualni ministar obrane Ivan Anušić

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene