Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani se mole za pomoć

FOTO: Policija i dalje traga za Lukom, građane moli pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestali 17-godišnji mladić iz okolice Vinkovaca još uvijek nije pronađen. Policija i dalje traga za njim.

'Unatoč do sada poduzetim opsežnim mjerama i radnjama s ciljem pronalaska nestalog maloljetnog Luke Rimca rođenog 1994. godine iz Slakovaca, posljednji puta viđenog u nedjelju oko 2:00 sata u Vinkovcima, u disko klubu Vanila, Luka Rimac nije pronađen', stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Slika nije dostupna Otišla u kino i nestala Posvađala se s dečkom noć prije nestanka

Luka Rimac, visine je oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica, smeđe gušće, kraće kose, kestenjastih očiju, u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u plave tenisice tzv. 'starke', plavo sive teksas hlače, sivu majicu s kapuljačom, a kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Policijski službenici nastavljaju istraživanja u cilju pronalaska nestalog Luke Rimca, a policija i dalje moli građane da u slučaju svih korisnih saznanja koja bi doprinijela pronalasku Rimca, odmah izvijeste najbližu policijsku postaju ili dojave na telefon 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene