Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

28-godišnja Martina Horvat u subotu je otišla od kuće.


U Zagrebu živi s dečkom, koji ju je i posljednji vidio, a njezin nestanak prijavio je brat u Vukovaru. Policija u Vukovaru kaže da je Martinu tražila zagrebačka policija, s obzirom na to da tamo živi.

Vezani članci Potraga za nestalim mladićem na Perućkom jezeru - 2 I dalje se traga za mladićem (23) na Perućkom jezeru: Na terenu ronioci, koriste i dronove Spašavanje žene na Krku - 1 HGSS-ovci objavili detalje spašavanja misteriozne žene kojoj nitko ne zna identitet: "Prenoćila je na obali, iscrpljena i dezorijentirana..."

Njezin brat Boris Horvat je odmah stigao u Zagreb. Kaže, Martina je u subotu izašla iz stana s laptopom, stickom i mobitelom.
Mobitel je već danima isključen, a nije ni na Facebooku. Policija cijelo vrijeme 'češlja' susjede, a ispitano je i nekoliko poznanika na policiji. Zadnji SMS Martina je poslala prijateljici. 'Ako hoćeš možeš ostat tu sa Saletom ja idem s curkama van', prepričao je sadržaj zadnjeg sestrinog SMS-a brat Boris.

No, informacija još nema. Zadnji SMS poslala je prijateljici. 'Nadam se samo dobrim vijestima...trenutak u sebi što osjećam ovako i onako', rekao nam je brat nestale djevojke, Boris. Što se dogodilo Martini, još uvijek nije jasno. Noć prije nestanka posvađala se s dečkom, koji se javio na njen mobitel u 4 ujutro, ali nepoznata osoba poklopila je slušalicu. Martinina obitelj moli sve koji nešto saznaju da se jave policiji.