Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška i političara

FOTO Molitelji opet kleče na Trgu, s druge strane kontraprosvjed. Jedan stariji muškarac napao ženu: "Sve je to prokleto"

Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića
Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića Damjan Tadic/Cropix
Aktualno Galerija Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 9 Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 9 Foto: Damjan Tadic/Cropix Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 10 Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 10 Foto: Damjan Tadic/Cropix Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 7 Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 7 Foto: Damjan Tadic/Cropix Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 8 Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 8 Foto: Damjan Tadic/Cropix +6 Prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića - 5 Galerija 1/11 >>
I ove prve subote u mjesecu okupili su se molitelji na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Dočekao ih je i ovoga puta kontraprosvjed.

Na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu su se i ove prve subote u mjesecu okupili muškarci inicijative "Muževni budite".

Kleče na glavnom zagrebačkom trgu "za domovinu, da muškarci postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, čednost u odijevanju i ponašanju, obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu".

Kontramoliteljima se pridružila prosvjednica Sandra Huzjak odjevena u lika iz serije Sluškinjina priča. Naišla je na verbalne napade starijeg muškarca i jedne žene.

"Sve je to prokleto", poručio je prosvjednici stariji muškarac te rekao da molitelji nikoga ne diraju. Prozivao ju je da nije krštena, na što mu je ona odgo odgovorila da jest.

Pročitajte i ovo Arsen Bauk na prosvjedu Traži očitovanje Crkve Bauk dao podršku prosvjedu protiv molitelja: "Mnogi su podcjenjivali radikalne ekstremističke pokrete"

Među kontramoliteljima je bio i SDP-ov predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović. Dizali su se među kontra-moliteljima transparenti "Moja maternica, moja odluka".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene