Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prvo ih snimali kako plešu

Dubrovnik: S kamerom šetali po noćnom baru i snimali djevojke ispod haljina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojac se pokušao skriti u gužvi, ali ubrzo su ih uočili gosti, a onda ispratili zaštitari. Zabranjen im je ponovni ulazak u klub.

Tri muškarca su u noći sa subote na nedjelju ušetala u jedan dubrovački noćni bar gdje su GoPro kameron neprimjetno snimali djevojke dok plešu. Problem je nastao kada su kamerom odlučili 'zaviriti'ispod njihovih haljina i snimiti im međunožja, piše Dubrovački dnevnik.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Skrivanje u gužvi nije bilo dovoljno da pojedini gosti ne otkriju njihov naum, pa su uskoro intervenirali izbacivači koji su muškarce ispratili iz bara i zabranili im ponovni ulazak.

VIDEO Nadzorna kamera snimila šokantnu osvetu

Muškarci, koji po svemu sudeći nisu hrvatski državljani, uočeni su na vrijeme pa su njihovi pokušaji snimanja bili bezuspješni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene