Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak udara

VIDEO Nadzorna kamera snimila šokantnu osvetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sudu je prikazana je šokantna snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi kako je 21-godišnji mladić autom pokušao pregaziti četvoricu drugih mladića.

Nadzorne kamere u Manchesteru uhvatile su dramatični trenutak nevjerojatne i umalo smrtonosne osvete.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika

Aqab Hussain (21) je s nekolicinom prijatelja bio u noćnom klubu, a nakon što su odgledali nekoliko plesnih točaka sa striptizetama, krenuli su prema kući.

>> VIDEO Pogledajte kako je biciklistica izbjegla sigurnu smrt

U jednom su se trenutku praktički ni zbog čega nakratko sukobili s drugom skupinom mladića, pri čemu je netko dobio udarac šakom. Uvrijeđeni im je Hussain ljutito poručio 'Samo gledajte' da bi nekoliko minuta kasnije uslijedila drama.

Ušao je u svoju Corsu te se zajurio u jednosmjernu ulicu koju su četvorica mladića iz 'protivničke' skupine pokušavala prijeći.

U silovitom je naletu zahvatio njih trojicu - jedan je odbačen na pločnik te je prošao s lakšim ozljedama, drugi je doslovce odletio u zrak te je prizemljio nekoliko metara dalje na asfaltu pri čemu je slomio desnu nogu, dok je treći prošao najgore.

Michael Ward (28) je završio na haubi jurećeg automobila, a s nje je sletio kada je Hussain naglo skrenuo. Zadobio je teške ozljede na području glave, a iz bolnice je izašao tek nakon nekoliko mjeseci.

Independent piše da se sve dogodilo u kolovozu prošle godine, a sud je Hussaina ovoga tjedna proglasio krivim za četverostruki pokušaj ubojstva. Krajem mjeseca trebao bi doznati koliko će godina provesti iza rešetaka.

Tijekom suđenja je izveden niz dokaza, a među njima je i spomenuta snimka nadzorne kamere.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene