Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upaljen žuti Meteoalarm

Diljem zemlje mogući grmljavinski pljuskovi, u Koprivnici vozačica zaglavila u poplavljenom podvožnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koprivnički vatrogasci spasili su danas oko 16 sati vozačicu koja je automobilom zaglavila u poplavljenom podvožnjaku kod sjedišta Podravke u Koprivnici.

Veći dio Hrvatske na meteoalarmu obojan je u žuto, što znači da su lokalno mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjerojatnost grmljavine je 40-70 posto, pa budite na oprezu zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni.

Pročitajte i ovo Gori zgrada u Valenciji - 4 Sablasni prizori u Španjolskoj VIDEO/FOTO Požar progutao zgradu od 14 katova: ''Vidjela sam ljude koji su spaljeni i viču upomoć s balkona'' Studenti ispod auta izvukli majku i sina Akcija spašavanja VIDEO Brzom reakcijom izvukli majku i sina (2) ispod automobila: ''Dječakovo lice već je bilo ljubičasto''

Prema karti grmljavine koja se ažurira svakih nekoliko minuta, u poslijepodnevnim satima vidi se prisutnost gramljavine na području sjevera Hrvatske.

Zbog vremena popraćenog većom količinom oborine, došlo je do incidenta u Koprivnici.  Naime, jedna se vozačica svojim automobilom, nakon što je u kratko vrijeme napadala golema količina kiše na Koprivnicu, zavezla u poplavljeni podvožnjak.

Automobil se u podvožnjaku punom vode ugasio, a voda je počela prodirati u unutrašnjost. Brzom intervenciju vatrogasaca vozačica je spašena.

Kada su došli do vozila, prestravljenoj vozačici rekli su da ni u ludilu ne otvara vrata. Potom su njezino vozilo užetom privukli bliže, pa su je sigurnije mogli izvući. Vatrogasac ju je izvukao iz vozila i u naručju prenio na suho, piše Podravski.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene