Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija spašavanja

VIDEO Brzom reakcijom izvukli majku i sina (2) ispod automobila: ''Dječakovo lice već je bilo ljubičasto''

Studenti ispod auta izvukli majku i sina
Studenti ispod auta izvukli majku i sina Foto: Screenshot
Skupina studenata spasila je ženu i dijete koji su ostali zarobljeni ispod automobila, a sve je snimljeno nadzornom kamerom.

Auto je na parkiralištu kršćanske akademije Layton u američkoj saveznoj državi Utah pregazio ženu, njezinu trogodišnju kćer i dvogodišnjeg sina. Kći se uspjela osloboditi, ali majka i dječak ostali su zarobljeni ispod vozila.

Svećenik Chris Crowder rekao je da je čuo vrištanje, a više od 20 studenata potrčalo je da bi podigli automobil. Dok su ga držali u zraku, izvukao ih je Dominique Childress, koji je došao po svoju djecu, a kazao je da je dječakovo lice bilo ljubičasto, no još uvijek je disao.

Cijela akcija spašavanja snimljena je nadzornom kamerom.

Na internetu je pokrenuta akcija kojom se skuplja novac za medicinske troškove Bridgette Ponson, koja radi u Laytonu, i njezine djece. Dječak je do bolnice odvezen helikopterom, a majka i kći su ondje stigli vozilom hitne pomoći, izvijestio je Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaštita ustavnog poretka Alarm za uzbunu: Dio druge najpopularnije stranke u državi usred Europe proglašen ekstremno desničarskom

Djeca su puštena iz bolnice i prošla su bez ozbiljnijih ozljeda, a njihova je majka operirana. Nesreću je skrivio vozač jer ga je navodno zaslijepila sunčeva svjetlost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene