Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan slučaj

Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..."

Ilustracija vozača dostave
Ilustracija vozača dostave Foto: Getty Images
Dostavljačica u Engleskoj odgrizla je prst muškarcu koji je naručio pizzu.

Svađa zbog obične pizze Engleza Stephana Jenkinsona ostavila je invalidom za cijeli život. 36-godišnji vodoinstalater naručio je pizzu preko aplikacije za dostavu, a na njegovom pragu pojavila se 35-godišnja Jenniffer Rocha.

Kada je Jenkinson preuzeo hranu, shvatio je da je zaboravio mobitel koji mu je potreban kako bi dostavljačica skenirala kod i dobila potvrdu da je hranu preuzela.
Nakon toga nastala je svađa koja je ubrzo poprimila razmjere fizičkog obračuna.

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs Loše za škole Ministar Fuchs: "Škole na dan izbora neće raditi, ali..."

Naime, Jenkinson je kako bi se obranio od nasrtanja Roche podigao ruku u visinu njezine kacige, a ona ga je u tom trenutku ugrizla za palac, prenosi Sun.

"Sve čega se sjećam je da sam jako tresao njezinu kacigu u namjeri da se nekako oslobodim", rekao je Jenkinson.

No, Rocha je toliko čvrsto zagrizla za njegov palac da ga je odgrizla.

Stephan tvrdi da mu je krv prskala na sve strane kada se uspio osloboditi dostavljačicinog ugriza.

Pročitajte i ovo Ilustracija prvih parlamentarnih izbora Povijesni kutak Kako su izgledali prvi parlamentarni izbori u Hrvatskoj: Tri vijeća, gomile izbornih jedinica i drugi krug

"Zagrizla je nevjerojatnom snagom i samo ga je odgrizla. Kao da je prepiljen motornom pilom", rekao je vodoinstalater.

Rocha se na sudu izjasnila krivom za nanošenje teške tjelesne ozljede u napadu koji se dogodio u prosincu 2022. Od napada vodoinstalater Jenkinson nije bio u mogućnosti raditi jer mu je palac bio odgrižen iznad prvog zgloba, a to ga je, kaže, financijski posve uništilo.

Dodao je da nije primio nikakvu kompenzaciju od dostavljačke službe jer se tvrtku ne može smatrati odgovornom za ovaj napad.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Izborna utakmica DIP se javno obratio Milanoviću: "Pozivamo Predsjednika Republike Hrvatske..."

"Ovo je bio strašan incident. Smjesta smo raskinuli ugovor s dostavljačicom. U potpunosti smo surađivali s policijom na ovom slučaju. Vozači naše dostavne službe su samozaposlene osobe, što je više puta potvrđeno na sudu", stoji u priopćenju dostavljačke tvrtke.

Jenkinson je podvrgao opsežnoj rekonstruktivnoj operaciji tijekom koje mu je na batrljak odgriženog palca ruke presađen komad nožnog palca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene