Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Domišljat pokušaj

Blagajnica pljačkala trgovinu u dogovoru s majkom, sestrom i bratom: Na kraju se slomila i sve priznala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Blagajnica jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sustavno je, zajedno s obitelji, pljačkala trgovinu u Zaboku.

Neobična priča dolazi iz jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Naime, blagajnica poslovnice u Zaboku na domišljat način pljačkala je trgovački lanac zajedno sa svojom obitelji.

Zaštitari su primijetili kako mlada radnica ne naplaćuje sve artikle svim kupcima, stoga su je pojačano nadzirali.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška

Prošlog tjedna u večernjim satima zaustavili su jednu žensku osobu koja je kao kupac plaćala stvari upravo kod blagajnice na koju je posumnjala zaštitarska služba. Kako doznaje Zagorje.com blagajnica je ženskoj osobi naplatila račun u vrijednosti nekoliko eura, dok je ona u svojim kolicima prevozila robu vrijednu gotovo 200 eura.

Žensku osobu, zajedno s blagajnicom, zaštitarska služba odvela je u detektivsku sobu gdje su dvojac ispitivali jesu li u srodstvu, što su one negirale.

  Pročitajte i ovo Sabor - 4 78 glasova Za Sabor odlučio: Ivan Turudić novi je glavni državni odvjetnik!

Potom je pozvana policija, a kada su službenici stigli u trgovinu blagajnica se slomila i priznala kako je ženska osoba, kojoj je robu naplatila nekoliko eura, njezina majka. Istragom je ustanovljeno da su kod blagajnice robu na isti način "kupovali" njezini brat i sestra.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako hrvatska državljanka u nekoliko navrata tijekom 2024. godine nije naplaćivala kupcima sve artikle te je počinila trgovini materijalnu štetu od više stotina eura. Protiv hrvatske državljanke podnosi se posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pronevjere iz čl. 233. st. 1. Kaznenog zakona.", stoji u objavi PU Krapinsko-zagorske.

Pročitajte i ovo Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Kako doznaje Zagorje.com, blagajnica više ne radi u trgovačkom centru, no ne zna se je li dobila ili dala otkaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene