Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prisilno priveden

Bježao od policije pa pokušao pregaziti policajca: Objavljeno što su kod njega pronašli

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je usred dana pokušala zaustaviti 28-godišnjaka koji je, nakon što se zaustavio, ponovno počeo bježati te pokušao pogaziti policajca.

Kada je policija u Puli pokušala zaustaviti 28-godišnjaka u četvrtak oko 15 sati, on se nije htio zaustaviti. Kod autokampa u Premanturi su se zaustavili, a kada mu je tamo policajac prilazio, 28-godišnjak ga je pokušao pregaziti.

Policajac je u tom trenu skočio u stranu, a mladić je nastavio bježati. U Ulici Runjačica u Premanturi je pokušao pobjeći pješke, a kako se još uvijek nije zaustavio, policija ga je prisilno dovela u policijsku postaju.

Pročitajte i ovo Jemenska vojska Zavladao je strah Pojam dana na društvenim mrežama ledi krv u žilama: Je li SAD napadom na hutiste započeo treći svjetski rat?

Kod njega je pronađen nož te se protiv njega podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Pročitajte i ovo Darko Milinović Počela je paljba FOTO Milinović objavio golišave fotografije sebe i ministra Habijana: "Za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama"

"Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će se danas, uz kaznenu prijavu, privesti u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske", izvijestila je istarska policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene