Obavijesti Video Pretražite Navigacija
18 beba u tjedan dana

Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

Za sjajne vijesti iz Zaboka pobrinule su se majke i njihova djeca. Pravi baby boom ovih dana u općoj bolnici Zabok. Bolnica je to koju sve više biraju rodilje iz cijele Hrvatske. Zašto je tomu tako, provjerio je reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Pravi baby boom ovih dana u Zagorju. U samo tjedan dana rođeno je 18 beba.

"Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili", rekla je Monika Miklaušić iz Krapine. Velikom broju rođene djece veseli se cijela bolnica.

Pročitajte i ovo Državni inspektorat, ilustracija - 1 Mora usmrtiti 50 tisuća kokoši Salmonela ponovno na farmi kod Ivanić-Grada, vlasnik tvrdi da mu podmeću: "Protiv mene se urotila konkurencija"

Voditelj ginekologije OB Zabok Rajko Fureš rekao je da je ove godine rođeno 500-tinjak beba.

"Naše rodilište je prepoznato ne samo u našoj županiji, dolaze žene koje preferiraju prirodan vaginalni porod", objasnila je ginekologinja Jadranka Šanjug.

Pročitajte i ovo Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović stravičan zločin Trostruki ubojica iz Gradačca imao je zakazano vjenčanje s trećom ženom, kupio je i kuću u Brčkom

Za ovakav tretman odlučila se i Ana Peček Miljković. Malena Lucija će biti stanovnica Zagreba s mjestom rođenja u Zaboku.

"Razlog je puno bolji kadar, odnosno puno više kadra - jako kvalitetnog, osoblje i na ginekologiji i na neonatologiji odlično", rekla je Ana.

Što kaže statistika, ali i kako OB Zabok osigurava najbolju moguću njegu i tretman za trudnice i novorođenčad - pogledajte u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Vanje Margetića.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene