Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Digitalizacija završila

Analogni signal otišao u povijest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra završava proces digitalizacije Hrvatske.

Ugasit će se analogni signal i u posljednjoj regiji D4, koja obuhvaća Grad Zagreb, Zagrebačku županiju, dijelove Karlovačke i Krapinsko-zagorske te Sisačko- moslavačke županije. Svi oni koji još uvijek nisu nabavili digitalne prijamnike, već od sutra neće moći gledati svoj omiljeni TV-program.

Pročitajte i ovo Žičara Sljeme školski praznici Dobre vijesti! Vožnja Žičarom Sljeme ovog tjedna besplatna Sljemenska žičara Svaki dan od 9 do 16 sati Nova Tomaševićeva odluka oduševit će skijaše, građanima uputio i apel

Iz prostorije centra odašiljača i veza na Sljemenu Hrvatska će sutra konačno u potpunosti ući u digitalno doba. Pritiskom nekoliko prekidača završit će era analognog signala. Slika će putem digitalnog signala biti vidno kvalitetnija.

>> Hrvatska se digitalizira, zbogom lošoj slici s ekrana

Tako da oni koji još uvijek nisu nabavili digitalne prijamnike, moraju to učiniti, jer inače već od sutra neće moći gledati niti jedan nacionalni program. Svih milijun i pol TV-kućanstava dosad je već trebalo primiti kupone za popust pri kupnji tzv. DVBT prijamnika. Taj uređaj može se nabaviti u većini trgovina s elektroničkom robom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene