Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća snimka

Užas kod Karlovca: Brutalno premlaćivali konja, a svoje iživljavanje prenosili uživo na Facebooku

Zlostavljanje konja
Zlostavljanje konja Foto: Screenshot KAportal
Kao da nije dovoljno što su jadnu životinju zlostavljali, napadači su sve prenosili uživo na Facebooku, a u komentarima je bilo i onih koji su sve popratili s osmjehom te tako podržali napadače.

Muškarac je brutalno mlatio konja velikom batinom i okrutan čin prenosio uživo na Facebooku, a snimku koja je zgrozila javnost objavio je KAportal.

Zlostavljanje se navodno dogodilo u štali u naselju Orlovac kod Karlovca. Na snimci se vide dvije osobe koje tuku konja. Okrutno zlostavljanje životinja na videu traje 72 sekunde, a prikazuje kako netko drvenim štapom divljački udara zavezanu životinju.

Pročitajte i ovo Ilustracija siroče malo Dvogodišnjak završio u bolnici zbog bolova, jedva ga spasili: Kirurzi se šokirali kad su mu otvorili trbuh

Snimka je izrazito uznemirujuća, a na njoj se više puta čuje i drugi muškarac koji snima i govori "dobro je, nemoj ga više". Nakon što se konj ritne, snimatelj govori "sad ga udari". Nakon toga muškarac nastavlja udarati konja, a u brutalnosti mu se pridružuje još jedna osoba koja konja udara po glavi.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 6 susret na kozmodromu VIDEO Pogledajte kako je Putin dočekao Kim Jong Una: "Drago mi je što te vidim"

Uznemirujuće je i što se na snimci, koju su napadači prenosili uživo na društvenoj mreži, vidi mnogo komentara ljudi koji podržavaju napadače.

Pročitajte i ovo Smiljana Srnec vratila se kući na liječenje - 1 osuđena zbog ubojstva Smiljana Srnec vratila se kući u Palovec, puštena je iz zatvora

Slučaj zlostavljanja konja, doznaje KAportal, postat će predmetom policijske istrage.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene