Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Vinkovaca

Teška nesreća u Slavoniji: 37-godišnjak umro u bolnici, još pet osoba ozlijeđeno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ivo Cagalj/Pixsell
Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći koja se sinoć dogodila na dionici između Vinkovaca i Županje, izvijestila je danas vukovarsko-srijemska policija.

Teška prometna nesreća dogodila se u petak oko 23:15, na cesti Vinkovci - Županja. Smrtno je stradala jedna osoba. 

Očevidom je utvrđeno da se 38-godišnjak uključivao u promet s nerazvrstane ceste, a pritom nije propustio sva vozila niti poštivao oznake na kolniku. Došlo je do sudara s osobnim automobilom  austrijskih registarskih oznaka, koji se kretao iz smjera Vinkovaca prema Županji, a kojim je upravljao 21-godišnjak. Od siline udara njegov je automobil sletio u odvodni kanal.

Pročitajte i ovo Bombardiranje Gaze Sukob na Bliskom istoku "Nema načina da preživimo": Stižu upozorenja o besmislenosti evakuacije - sigurnih područja nema, cijeli teritorij je pod napadom

U ovoj je nesreći 38-godišnji vozač lakše tjelesno ozlijeđen, no putnik u tom automobilu, 37-godišnjak, nakon što mu je zbog zadobivenih ozljeda ukazana liječnička pomoć, preminuo je noćas oko 3 sata u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. 44-godišnjoj putnici iz istog vozila također je ukazana liječnička pomoć, pri čemu je utvrđeno da je teško tjelesno ozlijeđena.

21-godišnjem vozaču te njegovim suputnicima od 22 i 23 godine također je pružena pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima, a svi oni imaju lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Screenshot Strašni prizori UZNEMIRUJUĆE Objavili snimke otete djece: Ubili su im roditelje pred očima

Kod 21-godišnjeg vozača nakon provedenog ispitivanja nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu, dok su 38-godišnjaku uzeti uzorci krvi i urina za analizu radi utvrđivanja koncentracije alkohola i drugih supstanci. 

Zbog sumnje da je kršenjem prometnih propisa izazvao prometnu nesreću protiv 38-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene