Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila detalje

Tragedija na cesti: Pretjecao automobil ispred sebe, prešao u suprotan smjer i zabio se u zid. Preminuo u bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Od težine ozljeda u bolnici je poginuo 39-godišnjak nakon prometne nesreće na području Malinske.

Na području Malinske, na otoku Krku, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo 39-godišnji hrvatski državljanin. Tragedija se dogodila u četvrtak oko 14:20.

Zbog zadobivenih ozljeda i u besvjesnom stanju prevezen je u KBC Rijeka, gdje je unatoč pruženoj medicinskoj pomoći nakon nekoliko sati preminuo.

"Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada je 39-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, riječkih registracija, kolnikom DC-102 iz smjera Malinske prema Rijeci, nepropisno pretjecao vozilo ispred sebe i  udario u osobno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera, kojim je upravljala 40-godišnja hrvatska državljanka", izvijestila je PU primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Sukobi Izraela i Hamasa Izrael u ratu VIDEO Otac saznao da mu je Hamas ubio kćer (8), njegova reakcija obilazi svijet: "To je bila najbolja vijest!"

Dodaju kako je nakon sudara vozač izgubio nadzor nad kolnikom, otišao na travu i udario u betonski zid. Od jačine udarca automobil se preokrenuo na bok i zaustavio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene