Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zlostavljač već poznat policiji

Užas u Splitu: Silovao maloljetnu kćer koja mu je potom rodila dijete, na sudu je rekao da - nije kriv

Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images)
Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images
59-godišnji B. T. u utorak se na splitskom Županijskom sudu izjasnio da nije kriv za silovanje kćeri u listopadu 2017. koja je tada imala 17 godina.

Djevojka je tek napunila 17 godina kad ju je silovao otac kod kojeg je živjela tek nekoliko godina. Nakon silovanja je zatrudnjela i rodila.

Pročitajte i ovo Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Isprva je u strahu svojim bližnjima govorila da je otac djeteta poznanik, no DNK analiza pokazala je istinu, piše Dalmacija Danas.

Silovana djevojka od rođenja ima laku mentalnu retardaciju i poteškoće u intelektualnom i psihičkom funkcioniranju. Spomenuti portal piše kako se njezina majka drogirala u trudnoći što je i izazvalo te probleme.

Osim toga, B. T. već je poznat policiji po kriminalnim djelima te je nekoliko puta osuđivan, a 2018. osuđen je zbog krađe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene