Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrila snimka

Novi detalji napada u Puli: Jedan od napadača na umirovljenika na palici imao simbole Bad Blue Boysa

Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook)
Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook)
Aktualno Galerija Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Maskirani huligani pretukli starca u kafiću u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) +0 Trojica huligana koja su pretukla starca na terasi kafića u Puli (Screenshot: Ron Biteri/Facebook) Galerija 1/2 >>
Jedan od trojice mladića koji su maskirani u nedjelju napali i teško ozlijedili umirovljenika koji je čuvao terasu kafića u Puli u napadu je imao palicu s obilježjima navijača Dinama.

Na palici se nalazi znak Dinama i naljepnica na kojoj piše ''Otpor sistemu'', a koja se može kupiti u fan shopu Bad Blue Boysa.

Pročitajte i ovo Kazna za parkiranje Pula 15 eura Bizaran slučaj u Puli: Županijski tužitelj pod istragom zbog kazne za parkiranje Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Podsjetimo, trojici mladića, među kojima je jedan pripadnik Hrvatske vojske, koji su u nedjelju pretukli 69-godišnjeg Puljanina Evelina Valea sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je jednomjesečni istražni zatvor.

U zatvoru su zadržani zbog opasnosti da bi na slobodi mogli ponoviti nedjelo i utjecati na svjedoke. Radi se o dvojici 24-godišnjaka i 17-godišnjaku za koje se sumnja da su napali 69-godišnjaka nakon što ih je sat vremena ranije upozorio da ne tresu štap sa zastavama i da poštuju zastavu.

Dok je sjedio na stolici, prišli su mu maskirani kapuljačama i tamnim kapama sa prorezima za oči (tzv. fantomkama) te mu je jedan od huligana zatvorenom šakom zadao više udaraca u desnu sljepoočnicu.

Kada je ustao kako bi pobjegao, drugi je na njega bacio stolicu, koja ga je udarila u desnu ruku. Potom ga je sustigao i gurnuo na kontejner, zbog čega je 69-godišnjak pao na pod.

Pretučeni Evelino Vale iz Pule pred novinarima je govorio o događaju koji je zgrozio hrvatsku javnost. Inače je u mirovini, a u kafiću u kojem je napadnut bio je na privremenom poslu. Kaže da se uskoro neće moći vratiti nazad na posao. Strah ga je i polomljene su mu kosti. (MT/Hina)

Aktualno Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +4 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Nogomet Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama 1/10 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene