Obavijesti Video Pretražite Navigacija

AC Schnitzer preradio novi BMW 6 Gran Coupe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački tuner AC Schnitzer dohvatio se novog BMW 6 Gran Coupea, a nakon malo kreativnog inženjeringa uspjeli su izvući više snage, ugraditi novi vlastiti ovjes i ostale tehničke dodatke.

Moćna dinamika, sportske performanse i ekskluzivna elegancija u savršenom pakiranju postali su stvarnost s dolaskom BMW 6 Gran Coupea. A danas se svi ljubitelji tuninga mogu radovati jer je AC Schnitzer još jednom napravio fantastičan posao s luksuznim coupeom s četiri vrata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine? Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom

Uz povećanje snage sa serijskih 313 KS na 360 KS kod BMW 640d modela te sa serijskih 320 na 360 KS kod 640i modela, AC Schnitzer na doista impresivan način pokazuje da nema granica kada govorimo o dinamici vozila i sportskim performansama.

Povećanje snage ovi stručnjaci iz Aachena postigli su inteligentnim tehnološkim rješenjima koja su između ostaloga očigledna u modificiranom kućišta motora za BMW 6 Gran Coupe. AC Schnitzerov sportski ispušni sustav s dva ispušna lonca zaslužan je za odgovarajući soundtrack.

Visoko-performansni kočioni sustav, također proizvod AC Schnitzera, s 8-klipnim kočionim kliještima na prednjim kotačima, postavlja nove standarde kvalitete a sportski ovjes i amortizeri zaslužni su za još bolju upravljivost i voznu dinamiku povrh ionako izvrsnih voznih karakteristika.

Dodatke za karoseriju BMW 6 Gran Coupea by AC Schnitzer dizajnirali su pravi perfekcionisti za jednako pedantne ljubitelje tuniranih BMW-ovih automobila kojima ne promiče niti jedan jedini detalj kao što su, na primjer, detalji na ovom Gran Coupeu, točnije prednji spojler, kromirana prednja rešetka s kromiranom trakom, dodaci na stražnjim branicima i zaštitni sloj koji Coupeu daju dodatan sportski izgled, dok je poseban tretman u unutrašnjosti vidljiv po AC Schnitzer ''Evo'' sportskom upravljaču.

BMW 6 Gran Coupe standardno dolazi bogato i izuzetno kvalitetno opremljen tako da je ekipi iz Aachena ostalo tek da dodatno naglase neke elemente primjenom materijala poput aluminija. Za sofisticiran izgled interijera AC Schnitzer je tako primijenio ''Black Line'' aluminijski pokrov za iDrive kontrolor, od aluminija su i papučice i naslon za nogu, dok tepisi od velura podižu osjećaj ekskluzivnosti na još višu razinu.

Lukovi kotača ispunjeni su kotačima raznih stilova kao na primjer Type IV BiColor, Type IV Silver, Type VIII BiColor, u crnoj i srebrnoj boji, dimenzija 19 ili 20 inča ovisno o tipu kotača. Ultra-laki kovani naplatci i kovani trkaći naplatci Type VIII BiColor dostupni su u dimenzijama 9.0 x 21'' te 10.0 x 21'' s gumama dimenzija 255/30 R 21 na prednjoj osovini i 295/25 R 21 na stražnjoj osovini.

Perfekcionizam zapravo ne znači ništa drugo nego težiti ka savršenstvu a upravo je to cilj stručnjaka iz AC Schnitzera. Njihova iteracija BMW 6 Gran Coupea pokazuje da uvijek postoji prostor za poboljšanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene