Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Ruski skakač u vis 'mrtav pijan' skakao u Lausanni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Ivana Ukhova kombinacija votke i red bulla uoči atletskog mitinga u Lausanni bila je kobna. Ruski skakač izveo je jedan od najsmješnijih skokova u povijesti i zatim skoro zaspao na strunjači.

Kraljica sportova već dugo nije ponudila ovakvu (ne)sportsku priču. Naime, ruski skakač u vis Ivan Ukhov pretjerano se napio uoči natjecanja u Lausanni i onda je izveo pravi show pred punim stadionom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u narančastoj fazi Najviše novih slučajeva od lipnja: Kod susjeda velik skok novozaraženih, a raste i broj pacijenata u bolnicama Slika nije dostupna životinja se mučila Turist iz Mađarske skočio s jahte na labuda i usmrtio ga: "Prijateljima na brodu bilo je urnebesno smiješno"

Rus je jedva stajao na nogama, zatim se teškom mukom svukao i onda se zatrčao prema letvici i izveo nešto između skoka u vis i bacanja na komotni krevet nakon napornog večernjeg izlaska. Publika je vrištala od smijeha, gledajući Ukhova kako se sramoti. Nakon legendarnog skoka, neko je vrijeme ostao umoran ležati na strunjači...

Tajna njegovog skoka otkrivena je nakon natjecanja. Naime, švedski sudac uočio je kako Rus miješa votku i red bull uoči i za vrijeme natjecanja. To je i bio uzrok njegovog pijanstva.

Inače, Ukhov je jedan od najboljih skakača na svijetu, ali u Lausanni je završio posljednji. Hoće li ga atletska federacija kazniti zbog nesportskog ponašanja, tek ćemo vidjeti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene