Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO Mirko se vratio: Žao mi je k'o psu zbog nokauta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski je borac na povratku iz Amerike rekao kako ne zna što sad slijedi u njegovoj karijeri.

Nakon nesretnog nokauta protiv Franka Mira samo minutu prije kraja glavne borbe UFC 119 spektakla, Cro Cop se vratio u Hrvatsku. Naša ekipa dočekala ga je u zračnoj luci Pleso gdje je dobro raspoložen iznio svoje viđenje borbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam! Slika nije dostupna Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

'Čovjek me iznenadio s tim koljenom. Ja mu čestitam i sve OK. S obzirom na pehove koji su me pratili mislim da sam bio korektan. Nisam vidio to koljeno, ali ne treba sad plakati.'

'Žao mi je zbog zvižduka, ali ja sam zadovoljan svojom borbom. Ljudi su možda očekivali možda agresivniju borbu... Nisam se osramotio, Mir je tukao Minotaura, Lesnara', rekao je naš borac o meču u kojem do samog kraja nije bilo previše uzbuđenja u kavezu.

'Žao mi je ako sam koga razočarao, ali to je tako.'

>> VIDEO: 'Bez uvrede Mirku, borio sam se usr***!'

Reakcije na nokaut Cro Copa i sve snimke borrbi UFC 119 spektakla pogledajte na GOL.hr! >> Mirko: Nedostajalo je sreće, nisam bio lošiji, nisam vidio koljeno!

>> VIDEO Krvavi UFC 119: Kontroverzne odluke sudaca

Mirko je otkrio kako je taktika bila da napada, kako ga Mir ne bi oborio, što nije uspio cijelu borbu. 'Da sam se uspio bolje pripremiti bilo bi više razmjene udaraca.'

Ono što su svi zamijetili u nedjelju je dobra fizička sprema našeg borca. 'Iznenadilo me koliko sam kondicijski bio bolji od njega.'

Kad je sijevnulo koljeno Franka Mira, svi su se uhvatili za glavu. Očekivalo smo sudačko preglasavanje. 'Žao mi je k'o psu zbog nokauta. Možda bih dobio na bodove', poručio je Cro Cop na povratku u Zagreb te rekao kako ne zna što sad slijedi:

'Ne razmišljam o prekidu karijere! Nakon Pata Barryja sam rekao da će mi to biti zadnja borba pa vidite koliko držim do svoje riječi', šalio se dobro raspoloženi gladijator.

'Moram se dobro oporaviti, zaliječiti brojne ozlijede. Ove godine mi ne pada na pamet ući u kavez. Poznavajući sebe najvjerojatnije ću odraditi još dvije borbe, ali u Oberhausenu ću ići možda kao gledatelj.'

U video prilogu otkrijte što su Cro Cop i Frank Mir pričali tijekom borbe!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene