Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor film

Mislili su da ima tumor, a u glavi joj je doslovce živio blizanac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvađeni embrij je imao kosti, kosu i zube. Pacijentica je uz njega provela cijeli život, a prve je probleme osjetila tek u rujnu prošle godine.

Yamini Karanam, 26-godišnja studentica filozofije sa sveučilišta Indiana, baš kao i liječnik koji ju je operirao, prilično se iznenadila kada je otkrila da nema tumor na mozgu, već da joj je probleme stvara blizanac, embrij koji je nekim čudom dospio u njezinu glavu.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Izvađeni embrij je imao kost, kosu i zube, te je takav slučaj u medicini poznat kao teratom i izuzetna ga je rijetkost pronaći u glavi pacijenta (najčešće se nalazi u jajnicima, op.a.).

Ovo je najgora stvar koju naše tijelo može proizvesti - ima i zube!

Primjerice, doktor Hrayr Shahinian, koja je Karanam operirao, tijekom karijere je odstranio više od sedam tisuća tumora i samo je dvaput imao priliku naletjeti na takvo što.

Karanam je prvi puta tegobe osjetila početkom rujna kada je shvatila da se 'gubi u glavi' i da ima problema sa shvaćanjem što se oko nje događa. 

Do Shahiniana je došla sama nakon što se neurolozi i neurokirurzi nisu mogli dogovoriti oko njezine točne dijagnoze, a američki mediji donose i to da će se u potpunosti oporaviti za samo tri tjedna. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene