Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TWINLAB MAGNEZIJ

Što kad vam sve postane teško?

PR
PR
Promjena godišnjih doba najčešće uzrokuje umor, iscrpljenost, loše raspoloženje, bezvoljnost i loš san.

 Jedan od uzroka najčešće je i nedostatak magnezija. Ukoliko prehrana ne sadrži dovoljno zelenog lisnatog povrća organskog porijekla, bogatog magnezijem (blitve, kelja, kupusa, brokule) vrlo vjerojatno se nalazite u 70% ljudi koji imaju manjak magnezija. Posebno je zapažen deficit magnezija kod osoba pod stresom, rekonvalescenata, dijabetičara, astmatičara, starijih osoba te osoba sa psihičkim problemima, trudnica, djece i sportaša, pa se ovim skupinama najčešće preporučuje kao nadopuna prehrani.

Iako nije najzastupljeniji mineral u organizmu magnezij je esencijalan za cijeli niz funkcija važnih za održavanje zdravlja cjelokupnog organizma. Osim što sudjeluje u mineralizaciji kostiju, magnezij regulira cijeli niz metaboličkih procesa važnih za stvaranje energije, pa učinkovito doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij je važan za prijenos živčanih impulsa na mišiće pa je neophodan i za pravilan rad srca i probavnih organa. Optimalni unos magnezija osigurava i normalno funkcioniranje živčanog sustava.

Najčešći simptomi nedostatka magnezija su stoga iscrpljenost, kroničan umor i manjak energije, grčevi u mišićima, visok tlak, loš san, anksioznost, slaba probava, česte glavobolje i migrene, te pojačani simptomi PMS-a.
Zadovoljni korisnici već više od 25 godina odabiru Twinlab Magnezij kao siguran i provjeren dodatni izvor magnezija.

Zašto farmaceuti preporučuju upravo Twinlab magnezij?
 

PR PR


Kapsulirani oblik omogućuje jednostavnu primjenu te optimalnu iskoristivost bez unosa umjetnih sladila i aditiva koji se upotrebljavaju u proizvodnji drugih proizvoda.
Osim što je jedan od najisplativijih proizvoda na tržištu pogodan je za osobe koji imaju probleme sa probavnim traktom, trudnice, starije osobe koji trebaju izbjegavati unos dodatnih aditiva (bojila, sladila, punila), a koja se nalaze u šumećim oblicima.
Nakon 50 godina rada Twinlab je i dalje ostao vjeran svojim korijenima. Za razliku od mnogih drugih proizvođača, Twinlab i dalje inzistira na vrlo strogim kontrolama kvalitete od početka do kraja proizvodnog procesa, te se sva proizvodnja odvija u SAD-u.
Uvjerite se i sami.....

Priča o Twinlab proizvodima


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene