Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosad neviđene snimke

VIDEO Američki stručnjaci tvrde: OVO je dokaz da 'bigfoot' postoji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bigfoot se smatra dijelom folklora, krivog raspoznavanja i jenostavno prijevare, no tim američkih istraživača u utorak je predočio 'nedvojbene dokaze' da to stvorenje postoji.

Tijekom konferencije za novinare u Texasu, skupina američkih stručnjaka prikazala je nekoliko kratkih video snimki, koje su opisalo kao 'dosad neviđene HD snimke' Bigfoota.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimljeni VIDEO U šumi snimljena neobična bića - Svi se pitaju što to rade! Slika nije dostupna Vječna pitanja Ovih 5 misterija znanost još nije uspjela objasniti!

>> Pronađeno golemo stopalo nepoznatog podrijetla

Spomenuti stručnjaci dio su takozvanog projekta Sasquatch Genome Project, u kojem su ukupno potrošili 500.000 dolara kako bi prikupili dovoljno dokaza o postojanju bigfoota. Prikupljanje dokaza trajalo je pet godina.

'To je bila ozbiljna studija', rekla je medijima dr. Melba Ketchum, a prenosi Daily Mail. Ketchum je stručnjakinja za forenziku te direktorica spomenutog projekta. Njezin tim tvrdi kako je prikupio 'definitivan video i DNK dokaza postojanje 'Sasquatcha' (Bigfoota)'.

U niže priloženom videu možete pogledati video dokaze koje su Ketchum i njezin tim predstavili medijima. Kao i uvijek, o konačnosti tog dokaza, prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene