Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolike su vaše šanse?

VIDEO Matematička formula koju morate isprobati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zabavne instrukcije koje će svima olakšati pronalazak srodne duše. Pogledajte koje su vaše šanse da ste pronašli 'onu pravu'.

Kada je pravo vrijeme za ljubav nitko točno ne zna, no poznata je ona kako ćemo znati kada se ona dogodi. Za sve nestrpljive, koji taj trenutak ne mogu čekati stigla je pomoć. Zabavne instrukcije koje olakšavaju pronalazak srodne duše.

Pročitajte i ovo Tomislav Pokrovac POZNATA LICA Tko stoji iza prosvjeda? Evo tko su vođe, nitko od njih nije prijavljen kao svinjogojac Ilustracija Državni zavod za statistiku Stigli najnoviji podaci: Inflacija usporila, stopa najniža od lanjskog ožujka

VIDEO Ovaj dečko zna kako isprepadati svoju djevojku

Tako u videu kojeg je objavio Business insider napominju da ako niste jedan od onih koji je oženio svoju trenutnu djevojku, već krenuo dalje u životu, statistika vam može pomoći u tome da što prije zatvorite i to poglavlje u svojem životu.

Navodno vam brojke mogu pomoći u pronalasku idealnog bračnog partnera. Ako hodate s jednim po jednim partnerom, počeli ste sa 20 godina, a želite se skrasiti do vaše četrdesete, možete hodati sa 2 partnera godišnje tako da do 40. imate nekakvog iskustva.

Statistike pokazuju kako su neke strategije bolje od drugih. Prema tim brojkama ako se skrasite s djevojkom ili dečkom kada imate 30 godina, vaše šanse da ste pronašli idealnog partnera su 1 prema 40, tj. 2.5%, svakako možete i bolje od ovog.

Strategija broj dva je: 'nemojte oženiti vašu prvu djevojku, već prvu sljedeću koja će biti bolja od vaše bivše', a prema statistikama ova strategija povećava vaše šanse da ćete se udati za vašu srodnu dušu za 11%.

VIDEO Egipat: Kada plavuša prošeta kampusom u Kairu...

Treća strategija je da do svoje 27. godine hodate sa najmanje 15 djevojaka, a kada prođete 27. godina, oženite prvu koja 'naleti' koja je bolja od svih 15, vaše šanse da je upravo ona 'ona prava' su 38%.

Cijelu ljubavnu računicu pogledajte u VIDEU, a ima li istine u ovim tvrdnjama, prosudite sami.

'Iako se vaše šanse prema ovim statistikama s godinama smanjuju, povećava se mogućnost da navršite četrdesetu i budete sami' - savjet je kojim završava ovaj zabavan video stoga slušajte svoje srce i budite mudri.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene