Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetski rekord

Ulovio tunu od 335 kilograma - ribičkim štapom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribič s Novog Zelanda čeka potvrdu je li tuna od 335 kilograma najveća ikad ulovljena na ribički štap s rolom.

Nathan Adams je tijekom državnog natjecanja u sportskom ribolovu ulovio 335 kilograma tešku pacifičku tunu plavih peraja. Grdosija je ulovljena pored istočne obale Sjevernog otoka, u blizini luke Houhora. Tuna je ulovljena 17. veljače, no video snimka je tek sada puštena u javnost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija još vodi istragu Nakon optužbi o krađi u otmjenim trgovinama, zastupnica dala ostavku: "Podbacila sam, žao mi je" Ilustracija Kriza u obrazovanju I oni zabranjuju mobitele u školama: ''Želimo da naša djeca uče, a naši učitelji poučavaju''

>> Povijesni rekord: Tuna prodana za 560.000 eura!

'Kada sam počeo pecati moj san je bio uloviti upravo ovakvu ribu', kazao je Adams. 

Iako je bilo i većih ulova, čini se kako je ovo najveća ikad ulovljena tuna samo uz pomoć ribičkog štapa s rolom. Čamac u kojem se Adams nalazio kada je izvukao golemu ribu bio je dugačak samo 6 metara.

'Bilo je prilično teško i često mi se činilo da će puknuti štap ili najlon. Bilo je blizu', ispričao je 42-godišnji ribič koji se nada kako će mu supruga Lisa dozvoliti da trofej izloži na zid u kući.

'Lisa nije baš oduševljena jer je riba prevelika, no nemam je gdje staviti dok se ne izgrade prostorije ribičkog kluba', kazao je Adams.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene