Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro od srčanog udara

Padobranac sletio s mrtvim instruktorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vezan za umirućeg instruktora nekoliko stotina metara iznad zemlje, na svom prvom skakanju padobranom, jedan se vojnik našao u zaista neugodnom položaju.

Vojska je 25-godišnjeg Daniela Pharra naučila da ne paničari, a gledajući tv znao je da mora povući uzice kako bi upravljao padobranom koji se tek otvorio. Tako je Daniel uhvatio uzice te uspio izbjeći kuće i drveće i uspješno sletjeti na livadu. Nakon toga se nekako oslobodio padobrana i počeo reanimaciju instruktora koji je doživio srčani udar tijekom skoka.

Pročitajte i ovo Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje" Slika nije dostupna Tragedija u Sinju Legendarni vođa Torcide Žan Ojdanić poginuo pri skoku s padobranom

Instruktor je na kraju nažalost preminuo, no tragedija je mogla biti i veća. Da je Daniel malo jače potegnuo uzice i sam je mogao poginuti. Skok padobranom inače je bio božični poklon Danielove djevojke.

'Iskočili smo i najnormalnije sam pričao s njim. Otvorili smo padobran, a on mi je davao instrukcije. No u jednom trenutku je jednostavno prestao odgovarati', prisjeća se Daniel. 'Stoga mi nije preostalo ništa drugo nego da samo pokušam upravljati njime. Srećom sve je dobro završilo. Žao mi je jedino što instruktoru nisam mogao pomoći.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene