Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 'klinču' s anakondom

Čovjek kojeg nije progutala anakonda otkrio detalje: 'Čuo sam kako mi lomi kosti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Mislio sam da ću moći micati rukama, ali ona mi je uhvatila jednu ruku i priklještila je. Otvorila je širom usta iznad moje glave, i čuo sam njezino grgljanje i teško disanje', ispričao je Rosalie.

Prirodoslovac Paul Rosalie mora se sada braniti pred javnošću jer ga nije progutala anakonda.

Gledatelji, njih 4,1 milijuna koji su prošle nedjelje u Americi gledali njegov show Eaten Alive su bijesni, a mediji ovog 27-godišnjaka iz New Yorka doslovce proganjaju. Pažnju javnosti je dobio, a kako je rekao u intervjuu za Independent, za ostalo ga nije briga. Trailer za Eaten Alive pogledalo je 21 milijun ljudi.

'To su obična pretjerivanja; da je Paul Rosalie pojeden, da je anakonda umrla. Toliko je špekulacija i kontroverzi, stvarno previše', kazao je Rosalie koji je opisao kako je sve izgledalo iz njegove perspektive.

'Najprije me nije htjela pojesti, nije bila zainteresirana. Onda me snažno udarila i omotala se oko mene. Bilo je čudesno osjetiti njezinu snagu. Fokusirala se na moju glavu i ramena. Anakonde imaju glavu kao veliki psi, duže su od autobusa i teške su poput dvojice odraslih muškaraca. Jednu puno, ali ne često, a plijen najprije uguše i slome mu kosti. Onda ga progutaju. Kad vam slome ramena, vrlo lako kliznete niz grlo', prisjeća se Rosalie.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U kuću mu se zavukla golema zmija, a on ju je baš odlučio dirati Slika nije dostupna Čudovište od 7 metara Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Oglasio se čovjek koji je odustao od eksperimenta s anakondom! Objasnio zašto je prevario publiku

Sat vremena trajalo je njegov 'klinč' s anakondom dugom šest metara i teškom 180 kilograma, no onda su stvari pošle krivo.

'Mislio sam da ću moći micati rukama, ali ona mi je uhvatila jednu ruku i priklještila je. Otvorila je širom usta iznad moje glave, i čuo sam njezino grgljanje i teško disanje. No, izgledalo je kao da malo dijete pokušava pojesti veliku jabuku i činilo se da me neće moći progutati. Sve dok nisam osjetio kako mi se niz ruku cijedi krv i kako mi lomi kost. Tada sam odlučio prekinuti eksperiment', ispričao je prirodoslovac iz New Yorka.

I dalje tvrdi da su njegove namjere bile da ga anakonda proguta, bar do struka. No, već je prije kazao kako je anakonda u startu bila premalena da bi ga uopće mogla progutati. No, ako je bilo tako, postavlja se pitanje zašto je uopće kretao u eksperiment s njom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene