Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Krala dečku spermu iz kondoma i tako ostala trudna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran slučaj umjetne oplodnje u New Yorku sasvim neočekivano je došao u medije.

Joseph Pressil, 36-godišnjak s Long Islanda na nevjerojatan je način doznao kako njegovi 4-godišnji blizanci nisu bili rezultat nehotične trudnoće, već vrlo precizno iskovanog plana njegove bivše djevojke koja se bavi egzotičnim plesom, s kojom je bio u vezi šest mjeseci 2007. godine.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Ona je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i poduzeti sve kako bi ostala u njegovoj kući u Texasu i kako bi mogla pokrenuti pravni postupak za stjecanje polovice njegove imovine.

'Kopačica zlata nije dovoljno jak izraz. Ona je pokušala doći do mojih nekretnina i alimentacije. Nemilosrdna je', rekao je za New York Post Pressil. 'Ovo je više od noćne more. Ovo je horor priča', dodao je.

S bivšom djevojkom Anteriom Burnett bio je u vezi dok je živio u Texasu, a kako nije planirao djecu s njom, bio je nemalo iznenađen kad je doznao da je trudna. 'Uvijek sam koristio kondome', rekao je. No, DNK testovi pokazali su kako je upravo on otac blizanaca te je počeo s plaćanjem alimentacije od 800 dolara mjesečno.

'Blizanci mi potpuno sliče', rekao je Pressil, no prava bomba za njega stigla je u veljači prošle godine, kad je poštom dobio zanimljiv dopis iz banke za donaciju sperme iz Texasa. Naime, od njega je zatraženo da potpiše otpusne papire.

Tad je otkrio i što se zapravo dogodilo. Njegova bivša djevojka prikupljala je njegovu spermu iz kondoma i doslovce trčala do klinike s njom. U klinici nisu propitkivali kako i gdje je Burnett došla do sperme, jer su smatrali da je Pressilova supruga, a ona je uspješno prošla proces umjetne oplodnje.

'Pa nisi toliko glup, Mislila sam da znaš za to', odgovorila mu je Burnett. Pressil je podigao tužbu protiv nje i izbori dvojno skrbništvo nad blizancima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene