Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za pilotima

Drama na nebu: Sudarila se dva vojna zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva talijanska borbena zrakoplova s četiri člana posade sudarila su se tijekom treninga iznad Italije te pala na brdovito šumsko područje.

Nakon pada dva zrakoplova, tipa Tornado, izbio je požar, javlja AP.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila" Nesreća u Rijeci - 4 Rijeka zavijena u crno Novi detalji stravične nesreće u tunelu: "Dijelovi automobila bili su rasuti po tri trake, motor je izletio van"

Još uvijek nije poznato jesu li članovi posade uspjeli iskočiti iz zrakoplova prije sudara i pada, pa je u tijeku potraga za njima, objavljeno je iz zračnih snaga talijanske vojske. Ipak pretpostavlja se da su se uspjeli katapultirati te da su preživjeli.

Dužnosnica civilne zaštite, Susanna Balducci, izjavila je da nije bilo civilnih žrtava na tlu, a do pada je došlo u blizini grada Ascoli Piceno u regiji Marche. Na televizijskim snimkama vidjela se vatra i gusti dim nad mjestom nesreće.

Proruski separatisti srušili ukrajinski MIG

Balducci je potvrdila da je vatrogasni helikopter gasio požar koji je bio vidljiv kilometrima.

Svjedoci, koje citiraju talijanski lokalni mediji, kažu kako su vidjeli dva vojna zrakoplova kako lete nisko iznad Ascolija, nakon čega su čuli sudar te vidjeli plamen. Nisu vidjeli padobrane.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene