Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Muke po trajektu

VIDEO 'Hrvat' krenuo prema Braču pa se zbog bure i valova vratio u Split

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt koji je jutros u 9 sati krenuo iz Splita za Brač, zbog bure i nevremena morao se vratiti nazad.

Splićani se ne sjećaju kad se posljednji put dogodilo da se trajekt zbog nevremena vrati s linije prema Supetru na Braču, ali upravo to se jutros dogodilo trajektu 'Hrvat' Jadrolinije.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

Putnici koji su na kraju ostali u Splitu, kažu kako su valovi do 1,5 metara visine ljuljali trajekt. U priloženom videu možete vidjeti kako je to izgledalo.

FOTO Snijeg zabijelio Dalmaciju, pao i na Pelješcu

Snijeg u Dalmaciji

Iz Jadrolinije kaže kako je jaka bura i nevrijeme bila uzrok vraćanja u splitsku luku.

'Zbog jake bure u Bračkom kanalu, danas se s pola puta prema Supetru, s udaljenosti oko četiri i pol milje od obale, trajekt morao vratiti u splitsku gradsku luku', izvijestio je koordinator Jadrolinijina splitskoga plovnog područja Ante Mrvica.

Na samom Braču, u Supetru su veliki valovi nošeni burom zapljusnuli rivu i srušili sve štandove za prodaju suvenira, a neke od njih odvukli su u more, doznaje se u supetarskom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu (DVD).

Valovi su srušili i dio betonskog mosta dugačkog oko 25 metara u blizini pošte na supetarskoj rivi, poznatog kao T-most, rekli su u supetarskome DVD-u.

Čitavo područje Dalmacije osim bure probudio je jutros i snijeg, koji se i zadržao na nekim dijelovima, poput Makarske i poluotoka Pelješca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene