Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urgirala interventna policija

Sl. Brod: Šakama na konkurenciju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesuglasice dvaju autobusnih prijevoznika rješavale su se šakama u Slavonskom Brodu.

Svađa je izbila zbog poslovnog prostora koji je Panturist iznajmio na kolodvoru, a čiji rad je konkurentno Autoprijevozno poduzeće Požega pokušavalo sabotirati postavljajući velike reklame koje su zaklanjale ulaz.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Događaj je kulminirao sinoć kada se nekolicina zaposlenih u APP Požega sukobila sa zaštitarskom tvrtkom koja je čuvala drugi prostor. Napetosti je morala smirivati interventna policija, a obračun zaposlenika dviju tvrtki nastavio se i danas, također uz intervenciju policije.

'Ne mogu oni meni ulaz zapriječiti zidom od 12 metara i reći da će oni meni od mog poslovnog prostora napraviti štalu. Što mislite da su oni vlasnici? Oni su samo najmoprimci', kazao je Franjo Matijašević, vlasnik prostora iznajmljenog Panturistu.

'Mi smo pokrenuli posjedovnu tužbu kojom tražimo da nam se omogući miran i nesmetan posjed kakav je već od 2003. godine', kazao je pak Josip Mićović Marušić APP Požega.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene