Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlični rezultati

VIDEO Objavljeno koja je općina najbolje posjećena!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ove je sezone općina Medulin je ostvarila 2.230.000 noćenja.

S brojkom od 2. 230.000 noćenja ove sezone, općina Medulin postala je najbolje posjećena općina u Hrvatskoj. Odlične rezultate, kažu, ostvaruju bogatom i raznolikom ponudom za sve goste - od onih koji odmor žele provesti u luksuznim hotelima do avanturista u potrazi za robinzonskim plažama. Pogoduje i mikroklima koja općini osigurava najmanje kišnih dana u godini.

>>
Lorencin: Potrebne su promjene u turizmu

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti"

'To su izvanredni rezultati. Po njima smo najturističkija općina u Hrvatskoj. Mi u jednom danu možemo ugostiti oko 27.000 turista, plus toga imamo tzv. kuće za odmor koje nisu komercijalni objekti, tu imamo još tisuću mjesta. Mi imamo možda najstabilnije vrijeme u regiji i to je ono što naši gosti znaju i uvijek se rado vraćaju', kazao je Aldo Dobrovac, direktor TZ-a Medulin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene