Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve rekao Tatjani Krajač

Miro Bulj otkrio zašto je brzo sazrio i koji koji mu je posao bio nesuđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporterki Nove TV Tatjani Krajač mostov zastupnik Miro Bulj otkrio je zašto je kao tih i povučen dječak postao aktivist pa i političar te otvoreno govori i o tome što je kao alkarski momak radio s vojvodom Antom Kotromanovićem.

Miro Bulj ugostio je reporterku Tatjanu Krajač kojoj je otkrio kakav je bio u školi i zašto je brzo sazrio, kako se iz šutljivog djeteta pretvorio u otvorenog i glasnog čovjeka. Ispričao je koji su mu hobiji te kako je držao golubove pismonoše, ali i o svom nesuđenom poslu za koji je učio kako proizvoditi konac iz sirovine.

Pročitajte i ovo Miro Bulj "Zaštita Cetinske krajine" Bulj zbog migranata najavio građansku stražu: "Polovica njih su teroristi. Ako oni počnu pucati, i mi ćemo" Davor Božinović izjave nakon vlade Smije li Bulj postaviti građansku stražu na granici? "Previše je tu populizma i politikantstva"

Dok je bio dijete, bio je alkarski momak i želio je biti alkar, ali stvari nisu krenule u tom smjeru. Manje poznati podatak o Bulju, kojeg je ispričao Krajač je i da je bio u osnivanju HDZ-a, ali da je izašao iz te stranke kada je na njezino čelo došao Ivo Sanader.

I dok je mislio da će cijelog života ostati lokalni političar, u Hrvatskoj se rađala treća opcija kojoj se pridružio i završio u Saboru. Ispričao je što je pomislio kad je prvi put sjeo u saborske klupe i kako to da o svakoj temi koja se nađe na dnevnom redu ima nešto za reći.

Kad ga se pita na koju bi se stranu svrstao, odgovara: ''Što se tiče socijale tu sam lijevo, što se tiče moje domovine tu sam desno. Prema tome - pravo.''

Svake će subote Tatjanu Krajač i Mislava Bagu ugostiti jedan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora, a te će te neformalne razgovore moći pogledati u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene