Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komunalne usluge

Milan Bandić otkrio što će prvo POJEFTINITI u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prije dva dana podijelio otkaze kompletnoj upravi Zagrebačkog holdinga Milan Bandić je najavio da bi u Gradu Zagrebu moglo doći do pojeftinjenja nekih komunalnih usluga.

Istu je stvar zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potvrdio i danas tijekom 6. susreta Lige antifašista jugoistočne Europe 'Dani balkanske ljubavi' na Bundeku.

Pročitajte i ovo Opet krive zastave u Zagrebu? BANDIĆEVA OSTAVŠTINA Je li Tomašević smanjio broj zastava po Zagrebu: Novi gaf u metropoli, koliko to sve plaćamo? Provjereno: Milan Bandić - 3 Sve afere bivše vlasti Nakon smrti Milana Bandića uslijedile ostavke, smjene, istrage i uhićenja: "Ne smije se dogoditi to da se sve svede na 'sjaši Kurta, uzjaši Murta'"

Na pitanje novinara Dnevnika Nove TV, Badić nije želio detaljnije otkrivati koje bi sve komunalne usluge mogle pojeftiniti, ali je rekao da se između ostalog u prvom redu radi o javnom prijevozu.

>> Bandić: To je prošlo svršeno vrijeme!

'To je zadaća uprave Holdinga kojoj sam dao povjerenje i njih ćete pitati za 20-ak dana. Mogu samo reći da će za sada biti segment prijevoza smanjen u gradu Zagrebu. Imaju nalog da u roku od 30 dana pronađu rješenje', rekao je Bandić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene