Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LOKALNI IZBORI 2017

Maro Kristić kandidat Mosta za gradonačelnika Dubrovnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov saborski zastupnik Maro Kristić će na lokalnim izborima u Dubrovniku predvoditi Mostovu listu, kao nezavisni kandidat za dubrovačkog gradonačelnika.

Most je u utorak priopćio da, kao u većini velikih gradova, i u Dubrovniku izlazi na svibanjske lokalne izbore sa svojom listom, "predvođenom jednim od najaktivnijih saborskih zastupnika Marom Kristićem, koji prepoznatljivo i fokusirano, s uspjehom komunicira sve, a posebno lokalne teme".

Pročitajte i ovo Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

Kristić ističe kako je suradnja s nezavisnim listama posebnost i snaga Mosta', te se ona nastavlja i kroz predstojeće lokalne izbore u gradu Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

"Predstavljanjem svoje vlastite snage, kroz suradnju s prepoznatljivim nezavisnim snagama na lokalnim izborima, okupljamo šire biračko tijelo bez čijeg povjerenja ne može doći do toliko potrebnih promjena", poručio je.

Inače, Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio listu inicijative Srđ je Grad, s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene