Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi dokazi?

Kotromanović poručio srbijanskom ratnom tužiteljstvu: 'Samo neka dođu!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Ante Kotromanović komentirao je najave srpskog ratnog tužitelja o novim dokazima za slučaj 'Oluja' te generalima poručio da se nemaju čega bojati.

Srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević najavio je otvaranje šest novih slučajeva na osnovu dokaza koje posjeduje srpsko Tužiteljstvo za ratne zločine vezano za zbivanja u hrvatskoj vojno-redarstvenoj akciji 'Oluja' 1995. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavak sukoba Plenković opleo po Milanoviću: "Netko je tko je pun gnoja, karakterno. Patološki laže. Imamo trovača koji je anomalija političkog sustava" Slika nije dostupna Osvrnuli se i na Tuđmana Grupa generala protiv pomilovanja: "To su prokušane udbaško-kosovske metode, siju razdor." Oglasili se i veterani 4. gardijske brigade

Rekao je i da će također od Haaga zatražiti da im dostavi dokaze iz predmeta protiv generala Ante Gotovine i Mladena Markača, oslobođenih u pravomoćnoj presudi prošlog petka.

>> Vukčević: Imamo nove dokaze za zločine u Oluji!

Upitan da komentira ove najave, hrvatski ministar obrane Ante Kotromanović rekao je da se generali nemaju čega bojati. 'Ne znam ništa o tome. Ne bojim se toga. Mislim da se nijedan od nas zapovjednika nema čega bojati. Prvi put čujem da oni nešto poduzimaju. Neka dođu', rekao je Kotromanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene