Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istina na snimci

Kontrolor ZET-a pretukao putnika zbog neplaćene karte?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pričama očevidaca, kontrolori u zagrebačkim tramvajima ne prežu ni od sile kako bi naplatili kartu.

Jutros su Zagrepčani na Srednjacima u tramvaju broj 17 u smjeru Prečkog svjedočili napadu ZET-ovog kontrolora na jednog putnika, javlja MediaServis. Prema priči jedne Zagrepčanke, u trenutku kad je kontrolor uhvatio putnika u vožnji bez karte, ovaj je izišao, no kontrolor je krenuo za njim:

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Zastoj tramvaja Mreža je sanirana Prometni kolaps u centru Zagreba: "Je l' može proći neki dan, a da se ne dogodi zastoj?"

'On je izašao za njim i uhvatio ga za ovratnik, udarao ga šakom deset puta. Čovjek se pokrio, a ljudi su samo stajali i gledali', rekla je svjedokinja događaja. Putnik je kontroloru, dodaje, dobacio nekoliko ružnih riječi, no od udaraca se nije branio.

>> U 'lov na ZET-ovce' krenulo 13.000 Zagrepčana

U ZET-u su s tim upoznati, ali za incident nisu doznali od navodno napadnutog putnika, niti im se isti dosad javio, kaže za Dnevnik. hr glasnogovornik Tomislav Jurić i dodaje: 'Navodi, koji se pojavljuju u javnosti su kontradiktorni s pričom našeg osoblja, nezahvalno je još donositi sud dok ne pregledamo snimke s video nadzora iz vozila. Sukladno tim snimkama i izjavama očevidaca, postupit ćemo sukladno našim internim pravlnicima.' 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene