Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv skupih karata

U 'lov na ZET-ovce' krenulo 13.000 Zagrepčana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Uhvati zetovca' je akcija namjenjena olakšavanju švercanja u gradskom prijevozu i izbjegavanju ZET-ovih kontrolora. Pokretači akcije ističu kako je sve što rade u potpunosti legalno.

U borbu protiv visokih cijena javnog prijevoza krenuli su građani grada Zagreba organiziravši se u skupinu imena 'Uhvati zetovca'. Radi se o grupi koja je aktivna na društvenim mrežama kao što su Facebook i Twitter, a svrha joj je postati platformom na kojoj će građani razmjenjivati dojave o lokacijama na kojima se nalaze ZET-ovi kontrolori.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerili linije Opet gužve! Zastoj tramvaja na vrlo prometnom raskrižju u Zagrebu ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače

>> Bandić odobrio poskupljenje cijena ZET-a

'Vidjeli ste kontrolu zeta u busu, tramvaju ili na stanici? Brzo na svoj fejs i javite ekipi gdje se skrivaju zetovci!! Lajkajte našu stranicu 'UHVATI ZETOVCA' i objavite na zidu važne informacije', piše u opisu stranice na Facebooku i napominju kako se radi o legalnoj akciji.

Akcija je s oduševljenjem prihvaćena te je grupa sakupila već više od 13.000 lajkova, a planiraju i razviti aplikaciju kojom bi se lakše moglo pratiti kretanje kontrolora po gradu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene