Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prevladao zdrav razum'

Karamarko o Pelješkom mostu: Premijer nam treba čestitati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Zoran Milanović HDZ-u uputio kritiku kako 8 godina nisu napravili apsolutno ništa po pitanju Pelješkog mosta, nije trebalo dugo čekati na odgovor Tomislava Karamarka.

Na današnjoj sjednici Vlade Milanović je uputio kritike na račun HDZ-a. 'Nakon vas nije ostalo ništa', poručio im je premijer te dodao: 'Nakon 8 godina od mosta ništa. Potpisali su ugovore, a nisu osigurali novac. Ukratko - neodgovorni ljudi'.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Na Karamarkov odgovor nije trebalo dugo čkati.

'Kada je u pitanju Pelješki most, mislim da premijer treba čestitati konstruktivnoj oporbi koja je natjerala Vladu da promijeni mišljenje. Čini mi se je napokon prevladao zdrav razum i da Hrvatska ne može trpjeti teritorijalni diskontinuitet. Prema tome, očekujemo čestitke zbog aktivnog pristupa konstruktivne opozicije', kazao je Tomislav Karamarko.

Upitan zašto HDZ nije tražio novac iz EU fondova je kazao kako ne zna, jer tada nije bio u poziciji da zna. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene