Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uputio i kritike HDZ-u

Milanović: Obećajem da će Dubrovnik biti spojen s Hrvatskom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović obećao je da će Dubrovnik biti spojen neprekinutom vezom s Hrvatskom.

'Obećajem da će Dubrovnik biti spojen neprekinutom vezom s Hrvatskom. Hoće li to biti most ili nešto drugo - ne znam', kazao je Milanović na sjednici Vlade.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Obrecnuo se i na oporbu Plenković: "Uputio sam prijedlog Milanoviću..." Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji"

>> 'Pozitivni signali EK na mogućnost gradnje Pelješkog mosta'

Dodao je kako je ministrima dao naputak da vide mogu li se sredstva potrebna za izgradnju Pelješkog mosta dobiti iz europskih fondova. 'Hrvatska nema 400 milijuna eura, no ako dobijemo novac gradit ćemo most', kazao je Milanović.

>> Milanović učiteljima: Ispričavam se što će vam plaće biti manje!

Uputio je i kritike lokalnom HDZ-u. 'Nakon vas nije ostalo ništa', poručio im je Milanović. Nije poštedio ni Karamarkov HDZ. 'Nakon 8 godina od mosta ništa. Potpisali su ugovore, a nisu osigurali novac. Ukratko - neodgovorni ljudi'.

Nema rješenja preko noći, kazao je Milanović, i nema jamstva da ćemo uspjeti. 'Hrvatska 400 milijuna eura nema i bez EU novca nećemo uspjeti', zaključio je premijer te dodao kako se paralelno radi i na koridoru preko BiH.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene