Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika vlasti

HDZ: Svi bi mi mogli plakati zbog nesposobnosti Čačića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je na konferenciji za novinare uputio kritike premijeru Zoranu Milanoviću i njegovoj Vladi.

HDZ je optužio Milanovića za neaktivnu vanjsku politiku, tvrde da je ministar prometa BiH ucjenjivao Hrvatsku oko Pelješkog mosta, a da Vlada nije ništa učinila.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Iz minute u minutu Tko ostaje u novoj vladi, a tko odlazi? "Ključne stvari bitne za suradnju su dogovorene" Andrej Plenković Novi i stari ministri Dnevnik Nove TV doznaje tko je najveće kadrovsko iznenađenje nove vlade

HDZ-ovci tvrde da Hrvati nikada ne bi dali glas Kukuriku koaliciji da su znali kako će voditi politiku. 'Žalosno je da Kukuriku koalicija svoj dijalog s građanima vodi na Zavodu za zapošljavanje', poručili su.

'Svi bi mi mogli plakati zbog nesposobnosti Čačića. Žalosno je da žele prodati autoceste', poručili su HDZ-ovci koji su aktualnu vlast optužili i za kadroviranje i izbacivanje njihovih ljudi na ulice.

Konferencija je najavljena pod temom 'Godinu dana Kukuriku plana - nerealizirana obećanja'. Na konferenciji govore saborski zastupnik i međunarodni tajnik HDZ-a Davor Stier, tajnik Odbora za gospodarstvo Goran Soldo i član Odbora za obrazovanje i znanost Tomislav Đonlić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene