Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvezla ih Hitna pomoć

Prosvjed ispred Ministarstva: Pozlilo četvorici branitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći i jutra četvorici branitelja koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u zagrebačkoj Savskoj ulici pozlilo i odvezla ih je Hitna pomoć.

Kako se doznaje od jednog organizatora prosvjeda, predsjednika zagrebačke Hvidre Mirka Ljubičića, na prosvjedu je tijekom jutra i noći hitna pomoć invervenirala četiri puta. 'Ljudi su umorni, iscrpljeni i pothlađeni i nije ni čudo da ih je morala odvesti hitna', rekao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Premijer o ministru 'On je vukovarska legenda' Slika nije dostupna Branitelji pred ministarsstvom Peti dan prosvjeda: Sastanak s Josipovićem neće se održati. Dobra volja postoji, ali...

Naglasio je da unatoč umoru branitelji nastavljaju s prosvjedom ustrajni u nakani da ministar branitelja Predrag Matić te zamjenica Vesna Nađ i pomoćnik ministra Bojan Glavašević daju ostavke i da se u utorak u njihovom prosvjedničkom šatoru održi okrugli stol na kojem bi se, rekao je Ljubičić, razmotrilo zakonsko i drugo rješavanje njihovih prava i društvenog statusa.

Branitelji ne odustaju od Matićeve smjene! Evo što još traže

Organizatori prosvjeda za sada nemaju nikakvih informacija o zdravstvenom stanju prosvjednika koje je odvezla hitna pomoć. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene