Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan udar

Zabio se u stup naplatnih kućica na 'ipsilonu' i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija na istarskom ipsilonu. Poginuo je češki državljanin.

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 4,45 sati dogodila na silasku s Istarskog ipsilona za Rovinj i Kanfanar smrtno je stradao 41-godišnji češki državljanin, izvijestila je jutros istarska policija.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Slika nije dostupna Četiri prometne nesreće Crna subota na hrvatskim cestama: Tri osobe poginule, jedna teško ozlijeđena

Nesreća se dogodila kada se vozač osobnog automobila 'audi A6' iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, zabio u betonske stupove za naplatne kućice na silasku s Ipsilona za Rovinj i Kanfanar.

Automobil čeških oznaka izlaskom iz desnog zavoja udario je u betonsku konstrukciju za buduće naplatne kućice, dvjestotinjak metara prije raskrižja, nakon čega je odbačen u desno. Tom prigodom prednji dio vozila u potpunosti je uništen, a 41-godišnji vozač je na mjestu događaja poginuo. Kazaljaka brzinomjera nakon udara, prema neslužbenim informacijama, stala je na 160 km/h.  (T.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene