Sportska kladionica Germania u novu sportsku sezonu kreće s mnogim novitetima za svoje igrače.


Nakon što je u proteklih nekoliko mjeseci uvedeno klađenje uživo i klađenje preko interneta, Germania je krajem kolovoza produljila radno vrijeme svojih poslovnica, uvela dodatno izdanje sportskog tjednika Germanijak u kojem možete pronaći i gratis vaučer za klađenje te smanjila minimalnu uplatu na sve igre na samo 2 kune! Tako od sad igrači Germanije mogu okušati sreću na sportskom klađenju, klađenju uživo i klađenju na loto, a za samo 2 kune.

Vezani članci Neviđena adrenalinska groznica u Karting Areni uz CrnoJaje.hr - 1 Neviđena adrenalinska groznica u Karting Areni uz CrnoJaje.hr, opali gas na karting vožnji! Kockanje, ilustracija - 2 Zastrašujuća ispovijest: "Lani u 11. mjesecu dotaknuo sam dno, s 90 kilograma pao sam na 68..."

Sportski tjednik Germanijak od sad izlazi sa proširenim sadržajem i petkom. U magazinskom broju od petka Germanijak donosi opširne analize najjačih nogometnih liga Europe, intervjue s poznatim sportašima, trenerima, menadžerima i sportskim djelatnicima, ponudu, statistike i tablice iz svih liga i sportova i još mnogo toga.


https://www.germaniasport.hr/


Ističemo da petkom uz svako izdanje Germanijaka u promo periodu ova sportska kladionica dijeli i vaučer za klađenje! Magazin Germanijak možete pronaći u svim poslovnicama Germania Sport kladionice.

U Germania poslovnicama možete okušati sreću svaki dan već od 9 ujutro, pa do 20h, a u danima kada se odigravaju utakmice Lige prvaka i Eurolige, čak do 21h.