Obavijesti Pretražite Navigacija
Kreativna radionica

Poboljšajte mobilni portal Dnevnik.hr-a i osvojite Sony Ericsson Satio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetski portal Nove TV Dnevnik.hr odnedavno nudi prilagođenu mobilnu platformu koja posjetiteljima omogućava lakše i brže pretraživanje portala s mobilnog aparata.

Njegovu je izvrsnost prepoznalo 36 članova žirija koji su odlučivali o dobitnicima Internet nagrade VIDI Web Top 100 te su m.Dnevnik.hr proglasili najboljim u kategoriji mobilnih servisa za 2009. godinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slavimo rođendan Četiri godine Dnevnik.hr-a! Slika nije dostupna Sony Ericsson Satio – trenutna zabava u pokretu

Ova platforma omogućuje korisnicima poboljšanu navigaciju koja olakšava i pojednostavnjuje otvaranje željenog sadržaja portala na mobilnom uređaju.

Zahvaljujući tome korisnici Dnevnik.hr-a na svom mobilnom uređaju mogu s lakoćom otvarati rubrike poput sporta, showbiza ili vijesti.

Pregledna navigacija
Mobilna verzija portala Dnevnik.hr nudi preglednu i laku navigaciju, koja korisnicima omogućava brz i jednostavan pristup sadržaju. Čitava navigacijska traka prilagođena je svim vrstama mobitela. Zbog toga je pregledavanje sadržaja mobilnog portala Dnevnik.hr jednostavno i za one koji tek upoznaju mogućnosti korištenja internetskih sadržaja na mobilnom uređaju.

Aktualni video-sadržaj
Mobilna verzija Dnevnik.hr-a nudi uvijek aktualni i ažurni sadržaj, koji je s internetskom vezom dostupan uvijek i svugdje. Osim članaka i fotografija, na mDnevnik.hr mogu se pregledavati i brojni video sadržaji, koji izvrsno nadopunjuju dinamično izvještavanje u riječi i slici.

Mogućnost komentiranja
Korisnici mogu ocjenjivati i komentirati sve tekstove, baš kao i na portalu Dnevnik.hr. Time je mobilna verziji našeg portala još interaktivnija.

>> Sony Ericsson Satio – trenutna zabava u pokretu

Kreativni razvoj
Pozivamo sve posjetitelje da nam na email šalju svoje prijedloge kako poboljšati izgled, sadržaj i funkcionalnost našeg mobilnog portala. Najoriginalnije rješenje po sudu redakcije bit će nagrađeno mobilnim uređajem Sony Ericsson Satio.

Odluku o dobitniku objavit ćemo na stranicama našeg portala u ponedjeljak, 1. veljače

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene