Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnoštvo novih ideja

Jobs ostavio tajni četverogodišnji plan za Apple?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steve Jobs radio je više od godinu dana na proizvodima za koje vjeruje da će biti spasonosni za njegovu tvrtku u narednim godinama.

Plan za četiri godine unaprijed čini se sasvim normalan, svaka ozbiljnija tvrtka trebala bi imati takav plan, piše Gizmodo. To je logično rješenje ako žele napraviti strategiju koja će dugoročno donositi beneficije.

Pročitajte i ovo Kupovina putem interneta - 2 dvije kategorije Objavljen popis najopasnijih proizvoda na tržištu: U jednoj se kategoriji broj upozorenja udvostručio Trgovina, ilustracija - 2 i prije 1. travnja Pogledajte koje trgovine već snižavaju cijene: "Više od 1000 artikala bit će jeftinije..."

Apple je za to savršen primjer, napravili su ugovore kojim osiguravaju postojeće rezerve. Dugoročni planovi zagarantirani su istraživačima, dizajnom, razvojem i procesima proizvodnje. Na Appleovoj konferenciji priznali su da su mnogo novca utrošili na nešto što im još uvijek nije u dosegu.

Tako da se može zaključiti da se za Appleove stručnjake budućnost događa sada i jasno je da se Jobs za sobom ostavio mnoštvo ideja. Britanski mediji pišu kako je Jobs strahovao da će se do njegovih velikih ideje doći prebrzo nakon njegove smrti.

Tvrde da je Jobs zadnjih nekoliko godina života posvetio planiranju Appleovog kampa, gdje će se uz iCloud, 'iPod, iPad, iPhone i MacBooks, najmanje četiri sljedeće godine puštati novi proizvodi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene