Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tehnički problemi

Daily Mail citirao lažni profil Jobsa i uzburkao javnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest da Steve Jobs razmišlja o povlačenju iPhonea 4 britanski dnevnik Daily Mail je citirao s njegovog lažnog profila na Twitteru.

Britanska dnevna novina s drugom najvećom nakladom je napisala kako je Jobs na Twitteru poslao poruku: ‘Možda ćemo morati povući iPhone. To nisam očekivao.’ Naravno, nije trebalo dugo da se ta vijest proširi kada se u cijelom svijetu s nestrpljenjem očekuje dolazak najnovije naprave iz Jobsove radionice. Ubrzo nakon što se otkrilo da je vijest uzeta s lažnog profila Daily Mail je sa svoje interenet stranice povukao članak i on se ne može više otvoriti.

Pročitajte i ovo Povlačenje soka Opoziv proizvoda Povlači se serija popularnog soka Slika nije dostupna Objavila agencija za hranu Trebao bi biti nešto zdravo, no proizvod su povukli s tržišta zbog viška pesticida

>> Jobs: Samo ga nemojte držati na taj način

Ova vijest se nadovezala na otkriće da signal nestaje kada korisnik rukom prekrije metalni dio ugrađen u lijevi donji dio uređaja. Također nije pogodan za ljevoruke osobe. Sve to događa se nekoliko dana nakon bizarnog savjeta kojeg je Jobs dao korisnicima: da iPhone 4 ne drže ‘na taj način’.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene