Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iPhone 4 gubi signal

Jobs: Samo ga nemojte držati na taj način

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Steve Jobs, predsjednik uprave Applea, korisnicima novog iPhonea savjetovao je da ga 'ne drže na taj način'.

Steve Jobs reagirao je na pritužbe da iPhone 4 gubi signal tako što je korisnicima kazao ‘samo ga izbjegavajte držati na taj način’. Razočarani korisnika koji su se žalili da se prijem telefona gotovo potpuno gubi kada ga drže u ruci, postavili su nekoliko desetaka videa na You Tube.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nepotvrđene informacije Srbijanski mediji objavili gdje je posljednji put lociran signal Matejeva mobitela: "Voda tamo nije toliko duboka, ali su riječne struje snažne" Slika nije dostupna PRELAZAK NA NOVI SUSTAV Stigao velik broj pritužbi: Udruga za zaštitu potrošača "Korana" upozorava na obmane oko prijelaza na novi TV signal

Objavljen test pokazuje kako iPhone 4 gubi signal u trenutku kada je metalna antena koja okružuje rub novog uređaja prekrivena rukama korisnika. Jobs je objavio svoj savjet odgovarajući na email korisnika koji se žalio na gubitak signala. ‘Samo ga izbjegavajte držati na taj način. Svi telefoni imaju neka osjetljiva područja’, odgovorio je Jobs te dodao da ako se kupi zastitna navlaka za iPhone neće biti problema sa signalom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene