Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi uspjeh akcije u Vukovaru

'Želimo znati' riješio problem učeničkog doma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekonstrukcija vukovarskog srednjoškolskog doma napokon je započela.

Reporteri osječkog dopisništva Nove TV već dvije godine izvještavaju o katastrofalnom stanju ovog učeničkog doma u Vukovaru. Vlažni zidovi, podignut parket i dotrajale instalacije uvjeti su ispod svake razine ljudskog dostojanstva. Reportaža koju u sklopu akcije 'Želimo znati' u večerašnjem Dnevniku Nove TV donosi Branimir Felger dokazuje da se novinarski trud, inzistiranja i dugogodišnja nastojanja na kraju isplate. Devedeset učenika jedinog neobnovljenog doma u Hrvatskoj dočekalo je bolje dane, jer je obnova derutne zgrade konačno započela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Želimo znati Škola u Vukovaru - obećanje ludom radovanje! Slika nije dostupna Želimo znati Uskoro početak obnove škole u Vukšićima!

Reporter Felger donijet će odgovore na načelna pitanja tko je zadužen za financiranje ovakvih projekata, zašto se dopušta toliko odugovlačenje rješavanja problema koji ugrožavaju život najosjetljivijim kategorijama u društvu. Gledatelji će imati priliku čuti i reakcije samih učenika stanara ruševne zgrade koja je ispratila u život generacije mladih Vukovaraca. Dnevnik Nove TV pogledajte večeras u 19.15.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene